0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKülföld

Baltával vágták le a fiú kezét a migránsok – fotókkal

Egy húsz fős, bevándorlókból álló banda támadott meg négy dolgozó fiatalt az angliai Rochdale-ben. A dulakodásban az egyik fiúnak levágták a kezét baltával.

A 18 éves áldozatot és három társát a fő felbújtó, a 27 éves Habibur Rahman kereste meg húsz másik, baltákkal, macsétákkal és késekkel felfegyverkezett társával, miután a négy fiatal megakadályozta, hogy egy idősebb hölgyet inzultáljanak Rahmanék – írja a Manchester Evening News.

Rahman, aki az áldozatait „fehér rohadéknak” nevezte, úgy érezte, hogy „tiszteletlenek” voltak vele a „saját területén” a fiatalok. „Meg fogják kapni, amit megérdemelnek. Meg lesznek szúrkálva” – mondta Rahman.

Habibur Rahman
Habibur Rahman

Amikor az egyik tizenéves munkavállaló megpróbálta lehűteni a helyzetet, az egyik fejszét szorongató bandatag, Mohammed Awais Sajid a fiatalember mellkasába vágta a fegyvert, több bordáját eltörve, ami következtében összeomlott a tüdeje.

A következő ütést az áldozat fejére akarta mérni, de az felemelte a karját, hogy védje magát, a penge lényegében ekkor vágta le a karját csuklóból.

A támadásnak az vetett véget, hogy az áldozat három társa közül az egyik beindított egy láncfűrészt, ezzel elijesztve a támadókat.,

Megdöbbentő módon Sajidot felmentették a gyilkossági kísérlet vádja alól, és csak 18 rendbeli sérülés okozásáért ítélték el 18 évre. Valószínűleg azonban büntetése felénél vagy még hamarabb ki fogják engedni a börtönből.

Rahmant súlyos testi sértéssel vádolták meg,mert az egyik áldozatot megütötte és eltörte az orrát. Mindössze négy és fél évre ítélték. Kilenc további személyt, akit jelen voltak a támadásnál, szabadon engedtek.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben