8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Bántalmazta és megerőszakolta barátnője 18 hónapos kislányát egy román állampolgár

Az olasz hatóságok letartóztattak egy 25 éves román állampolgárt, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta és megerőszakolta barátnője kisbabáját. A csecsemő a kórházban belehalt sérüléseibe – írja a Daily Star.

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 18 hónapos kisbabát Bergamoban, Olaszországban. Noha az orvosok mindent megtettek, a kislányt már nem tudták megmenteni, belehalt sérüléseibe.

A boncolás során az igazságügyi szakértői csoport nemi erőszak és bántalmazás nyomait találta a csecsemőn. Az orvosi jelentés kizárta annak lehetőségét, hogy a gyermek korábbi sérülései véletlenszerűek lehettek volna.

A nyomozást vezető rendőr a kislány halálát úgy jellemezte, mint „színtiszta horror”.

Az elsőszámú gyanúsított a kislány anyjának szeretője volt, a román állampolgárságú Gabriel Robert Marincat, aki édesanyja lakásába menekült, miután megtudta, hogy a rendőrség keresi.

A férfit végül elfogták, jelenleg tárgyalására vár.

További híreink

Hatalmas tűz van Tiszaújvárosban

Dunai Tibor

Lesújtó lesz a magyar halálozási statisztika 2021-ben

Irányi Dániel

Meghosszabbodnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen