4.3 C
Budapest
2021. április 15., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Bántalmazta és megerőszakolta barátnője 18 hónapos kislányát egy román állampolgár

Az olasz hatóságok letartóztattak egy 25 éves román állampolgárt, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta és megerőszakolta barátnője kisbabáját. A csecsemő a kórházban belehalt sérüléseibe – írja a Daily Star.

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 18 hónapos kisbabát Bergamoban, Olaszországban. Noha az orvosok mindent megtettek, a kislányt már nem tudták megmenteni, belehalt sérüléseibe.

A boncolás során az igazságügyi szakértői csoport nemi erőszak és bántalmazás nyomait találta a csecsemőn. Az orvosi jelentés kizárta annak lehetőségét, hogy a gyermek korábbi sérülései véletlenszerűek lehettek volna.

A nyomozást vezető rendőr a kislány halálát úgy jellemezte, mint „színtiszta horror”.

Az elsőszámú gyanúsított a kislány anyjának szeretője volt, a román állampolgárságú Gabriel Robert Marincat, aki édesanyja lakásába menekült, miután megtudta, hogy a rendőrség keresi.

A férfit végül elfogták, jelenleg tárgyalására vár.

További híreink

Önkéntes tartalékos katonacsaládok karácsonyi adományokat kaptak Székesfehérvárott

Varga Lilla

Jelentősen drágul a sonka

Irányi Dániel

“A kereszténységnek nincs helye Kínában” – egyre szélsőségesebben lép fel az állampárt a keresztényekkel szemben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben