7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kultúra

“Bátran néztek szeme közé a halálnak, hiszen véle szemközt nem csak egyszer álltak”

Október hatodik napján az egész Kárpát-medencében, de szerte a világon a magyar közösségek az 1848-49-es szabadságharc leverését követően kivégzett 13 aradi vértanúra emlékeznek. 

László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője, a Mi Hazánk képviselőjelöltje ma Győrben helyez el koszorút a vértanúk emlékére.

Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember és , szöveg, amely így szól: „2021. .OKTÓBER EMLÉKEZZÜNK AZ ARADI VÉRTANÚ Győr, Aradi vértanúk útja és Sarló köz sarka (az emléktábla elÅtt 18:30 órától mécsesek elhelyezése, koszoruzás Felszólalnak: BÁLINT CSABA Mi Hazánk gyÅri elnöke és Győr LASZLO ATTILA TIBOR Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője, elnöke képviselőjelöltje NICMER ONVEONN MOZGALOM Mi Hazánk GYÃRSONRMEGE OPRON”

Tisztelet a bátraknak!

További híreink

A háziorvosoknak jelentést kell írniuk az oltást elutasítókról

Irányi Dániel

Házi karanténba küldenek minden osztrákot, öt embernél több nem gyülekezhet

Szabó Norbert

Facebook: Politikai bosszú a Mi Hazánk Ifjai ellen – a magyar kormány haladéktalanul tegyen lépéseket!

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben