35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemeltVélemény

Bauer Tamás szerint a pedofilok egy szexuális kisebbség tagjai

Egészen elképesztő mélységbe süllyedt Bauer Tamás, az ÁVH hű katonájának, „körmös” Bauer Miklósnak a fia, aki közösségi oldalán állt ki a pedofilok mellett, akik szerinte elsősorban nem bűnelkövetők, hanem egy szexuális kisebbség tagjai.

A pedofília nem más, mint egy szexuális kisebbség – állítja Bauer Tamás abban a Facebook bejegyzésében, melyben sérelmezi, hogy egyes pártok – köztük a Mi Hazánk Mozgalom – a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális zaklatás elkövetőit, azaz a pedofilokat kémiai kasztrálásnak vetnék alá.

Miként az ős-liberális megmondóember érvel: „a középkorban a tolvajnak, mint tudjuk, levágták a kezét, hogy ne tudjon többé lopni. Egyes muzulmán országokban ma is létezik az effajta büntetés. Megcsonkítják az elítéltet, hogy ne legyen többé képes a bűncselekmény megtételére. A kémiai kasztráció ugyanezt jelenti. A modern világ civilizált büntetőpolitikája ilyesmit nem alkalmaz. (…) Itt Európában, ha valamiért igazán büszkék lehetünk európaiságunkra, az éppen a liberális büntetőpolitika, az, hogy minden ember méltóságának tiszteletben tartása a bűnelkövetőkre és elítéltekre is kiterjed. Mint ahogy kiterjed a kisebbségekhez, köztük a szexuális kisebbségekhez tartozókra is.

Az már csak a hab a tortán, hogy Bauer Kémiai kasztlás címszó alatt csonkításról beszél, noha tudvalevő, hogy a beavatkozás egy gyógyszeres kezelés, amely megszünteti az elítélt személy nemi vágyát, érdeklődését, ami a volt SZDSZ-es szerint amúgy borzalmas kezdeményezés.

vagyis Bauer Tamás a pedofilokat, azokat, akik kiskorú, akár fél éves gyermekeket is képesek megerőszakolni, nem bűnelkövetőknek, hanem egy kisebbség részének tekinti, és kémiai kasztrálásukat nem pusztán borzalmas kezdeményezésnek, de egyenesen ennek a szexuális kisebbségnek a megbélyegzésének tartja.

Az egészségesen gondolkodó ember gyomrát kellően felkavaró sorok után végtelenül megnyugató, hogy felháborodásunkkal nem vagyunk teljesen egyedül. Bauert ugyanis a hozzászólók nem kímélik.

Van, aki arra hívja fel a DK korábbi alelnökének figyelmét, hogy a “pedofil kémiai kasztrálása a potenciális áldozatot védi, nem büntetés az elsődleges célja. Vállalhatatlan kockázat egy pedofil hajlamú embert szabadon engedni, amíg ilyen beteg vágyai vannak.

Nem lehet fontosabb a pedofil szexuális vágyaihoz való joga, mint a gyerekek jogai”. Egy másik, normálisan gondolkodó hozzászóló leszögezi,

a pedofilok nem szexuális kisebbség, hanem elmebetegek.

Valaki azt javasolja, kérjék ki az érintett családok véleményét is a témában, a pedofil bűnözők szüleit, házastársát, gyermekeit, az áldozatokat. És, mint írják, öröklődő betegségről van szó.

További híreink

Lencsevégre kapták az iskolákból kitiltott Mikulást (videó)

Faragó Dániel

A negyedik vasárnap helyett a negyedik oltás eljövetelét várja a Pfizer-vezér

Faragó Dániel

Fehéreknek nem ad interjút Chicago polgármestere

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben