15.6 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

Bemutatkozott a Mi Hazánk képviselőjelöltje Tiszaföldváron

Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje Szabó Bettina lesz, aki a nemzeti, Gyurcsánymentes ellenzék alternatíváját fogja képviselni a körzetben. 

 

A Mi Hazánk Mozgalom az elmúlt hetekben bemutatta a 2022-es választásokon indított miniszterelnök-jelöltjét és a választókerületi képviselőjelöltjeit is.

Kedden a Tiszaföldvár főterén tartott sajtótájékoztatón Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, Szabó Bettinát mutatták be.

A helyi kötődésű politikus néhány gondolatban összefoglalta a térségre jellemző, megoldásra váró problémákat. A sajtótájékoztatón a megyei lap, a szoljon.hu is részt vett.

 

Szabó Bettina a következőket emelte ki:

“Születésem óta itt élek Tiszaföldváron. 

Térségünkre jellemző az egyre inkább romló közbiztonság, a pszichoaktív anyagok elterjedése, amelyek miatt a térség településeinek lakosai nemcsak vagyonukat, de életüket is féltik már.  A Mi Hazánk Mozgalom igyekszik a hatóságok figyelmét felhívni a megszaporodó bűnesetekre, ahogyan ezt 2019-ben is megtettük Törökszentmiklóson.

Fontos megemlítenünk az elvándorlás problémáját is. Véleményem szerint ennek okai közé tartoznak  a választókörzetben lévő munkalehetőségek rendkívül alacsony munkabérei illetve az, hogy ma Magyarországon folyamatosan növekszik az olyan települések/ településrészek száma, ahol a magyar állam képtelen betartatni a normákat és a törvényeket.

Gyakorlatilag no-go zónák jöttek létre. 

Ennek megoldására dolgoztuk ki a Társadalomvédelmi Akciótervünket.

Fontosnak tartom megemlíteni a választókörzet azon problémáját, mely szintén sokakat érint, ez pedig nem más, mint az utak siralmas állapota, a kerékpárutak hiánya . Sürgős megoldásra vár mindez, hiszen felháborító, hogy vannak olyan utak napjainkban, melyekre konkrétan szükség esetén még a mentő sem tud bemenni.”

További híreink

Svédország is felfüggeszti az AstraZeneca-vakcina használatát

Varga Lilla

Szabadság miatt napokig szünetel a szülészeti-nőgyógyászati ellátás a tatabányai kórházban

Irányi Dániel

Heves megyében még a bankár és a szállodai menedzser is földhöz jutott

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben