20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Beszélgetés, bántalmazás és lopás egy budapesti buszmegállóban

Csak a “szokásos”. Szóba elegyedett egy utastársával, majd miután leszálltak, a keze bántalmazásra, majd lopásra hajlott. A rendőrség keresi a felvételen látható “férfit”.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2427/2020. bűnügyi számon kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – tette közzé a police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2020. október 24-én 22 óra körül a X. kerületi Szent László téren lévő buszmegállóban megszólított egy férfit – akivel korábban együtt utaztak a buszon – majd megütötte, kikapta a kezéből a telefont és elfutott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Forrás és kép: police.hu – Videó: youtube.com)

További híreink

Az izraeli rendőrség lelőtt egy palesztint, mert azt hitte, hogy fegyvert hord magánál

Szabó Norbert

Tordai Bence felesége is pozícióhoz jutott

Kiss Albert

Terrorizmus vádjával ítéltek el négy Amnesty International-aktivistát Törökországban

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben