17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

Beteg nagymamáját verte halálra

A férfi Ópályiban lakott egy háztartásban idős, beteg nagymamájával. Munkahellyel nem rendelkezett, alkalmi munkából tartotta fenn magát és emellett rendszeresen italozott, amit gyakran konfliktust okozott közöttük.

A vádlott ismét erősen ittas állapotban ment haza, összeveszett nagymamájával, mely során több alkalommal megütötte őt, aki az ütésektől elesett, beverte a fejét és elvesztette eszméletét. A vádlott ezt látva megijedt, és a szomszédjától kért segítséget, aki értesítette a mentőket. A sértett az orvosi kezelés ellenére 2 nap múlva a kórházban elhalálozott.

A vádlott korábban több alkalommal volt büntetve testi sértés bűntette miatt. Legutóbb 2018. júniusában a Mátészalkai Járásbíróság 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. A vádlott cselekményét próbaideje alatt követte el.

(képünk illusztráció)

További híreink

Májusfa az egészségügyi dolgozókért

Dunai Tibor

Havi bruttó 381 ezer, szóbeli tanácsokért a fideszes polgármesternek

Avar Álmos

A püspöki konferencia Niedermüller kijelentéséről

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen