2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Biztonsági kamerát lopott egy férfi

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint biztonsági kamerákat tulajdonított el. A felvételen a feltételezett elkövető látható.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2020. április 14-én 22 óra 35 perc körül egy VI. kerületi zeneiskola faláról leszakított két biztonsági kamerát és ellopta azokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu nyomán)

További híreink

Új pszichoaktív anyagot árult két férfi, de lebuktak

Kiss Albert

Felfüggesztett helyett letöltendőt kapjanak a közfeladatot ellátó személyek támadói

Gabay Dorka

Édesanyja oltás utáni halála miatt beperelte egy férfi Orbán Viktort

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen