6.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Borsodi ‘fiatalok’ kényszerítettek prostitúcióra egy 13 éves kislányt

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú és egy 22 éves férfi ellen. A vádirat szerint a fiú prostitúciós tevékenységre kényszerített egy 13 éves kislányt, akit a barátaival meg is erőszakolt. A bűncselekményben részt vett harmadik férfit még körözik. 

A három bűnöző 2019 májusában egy koncert után egy félreeső részre vitte a lányt, ahol többször is megerőszakolták. A lány sikertelenül próbált elmenekülni.

A 17 éves fiú tagadta a szexuális erőszakot, állítása szerint neki azt mondta a lány, hogy 16 éves. A felnőttkorú vádlott elismerte, hogy találkoztak és hárman is szexuális kapcsolatot létesítettek a lánnyal, de azt állította, hogy az ő beleegyezésével történt az aktus.

A 17 éves fiú és a 13 éves lány egy miskolci gyermekvédelmi otthonban lakott, ahol a kislány érzelmi függőségbe került a fiútól, aki 2019 tavaszán rábeszélte, hogy prostitúcióból szerezzenek pénzt.

A lány állítólag kezdetben beleegyezett, de ezt követően annyira megrámült, hogy nem mert ellenkezni.

A fiatalkorú vádlott személyesen beszélte meg a szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfiakkal a tarifákat, és ő vette át a pénzt is tőlük. Ha a kuncsaftok nem voltak megelégedve a szolgáltatással, akkor nem kellett fizetniük.

Az ügyészség a fiatalabb férfira nyolc év fiatalkorúak börtönét, az idősebbre pedig 15 év fegyházat kért.

(24-Magyar Jelen)

További híreink

Egymásra licitálnak az elemzők a Mi Hazánkkal kapcsolatban

Magyar Jelen

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben