3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Borsodi kórkép: Elvágjuk a torkotokat, bemegyünk a házatokba megölünk titeket!

Az alábbi bejegyzésre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket. A történet hitelesen adja vissza a rideg, kelet-magyarországi valóságot, melyről a média mélyen hallgat. Az írást változtatás nélkül közöljük.

Nagyon szomorú az élet számunkra. Egy kis faluban élünk B-A-Z megye Szakácsi településen mezőgazdaságból, amivel nincs is baj, csak a falu lakóival kb. 2% magyar a többi 98% cigány kisebbség. Ez se rossz, hogy kisebbség, szerintem fordítva igaz. Teljesen tönkre megyünk, mert már nem lehet tőlük dolgozni és élni. Napok óta zaklatják az állatokat a legelőn, tegnap lucernát báláztunk, kimentek még bálázás közben el akarták gurítani a bálákat. Bálázás után hozzákezdtük hordani be. De közbe is kijárkáltak, kiment a lányom a földre, hogy lássák ott van valaki ne menjenek oda.
ERRE ÉLETVESZÉLYESEN MEGFENYEGETTÉK, EZT MONDTÁK: “ELVÁGJUK A TORKOTOKAT, BEMEGYÜNK A HÁZATOKBA MEGÖLÜNK TITEKET!!!˝
El is gurítottak egy bálát és felgyújtották. Sajnos nem tudjuk meddig bírjuk, az a legnagyobb baj, hogy amiért eddig dolgoztunk semmit nem ér, nincs aki rendes árat fizetne a házunkért, a tanyánkért és máshol újra tudnánk kezdeni az életünket. Ha arra kerül a sor, hogy itt kell hagyni mindenünket bele fogunk bolondulni és mi is munkanélküliek leszünk. Hát így megy tönkre az életünk mások miatt. Annyira elkeserít ez az egész helyzet, hogy csak sírni tudok és nem bírok tovább írni.

További híreink

Kutyákkal a védtelen emberekért (videó)

Kemény János

Most már a kegyelemnek lenne helye – interjú Budaházy Györggyel

Kemény János

Ukrán nemzetiségi képviselő: fegyvereket is kellene küldeni

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben