0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKülföld

Brüsszel: Taxisnak adta ki magát, majd nőket erőszakolt

Letartóztattak egy észak-afrikai származású férfit Brüsszelben, a vád fiatal diáklányok ellen elkövetett nemi erőszak. A 44 éves férfi hamis taxisofőrnek adta ki magát, hogy becsalogathassa a lányokat az autóba.

A 20 éves áldozat a Université Libre de Bruxelles hallgatója, aki az elkövetőt észak-afrikai származásúnak írta le. A férfi a Collecto közösségi taxis alkalmazás sofőrjének adta ki magát a L’Avenir beszámolója szerint.

Másnap az áldozat a „ULB Confessions” Facebook oldalon is közzétette tapasztalatait, hogy figyelmeztessen más potenciális áldozatokat.

“Úgy hiszem a Jefke (helyi temető) körül cirkált, ahol kereste az egyedül sétáló részeg lányokat. Megállt, majd a Collecto taxisofőrjének adta ki magát. Azonban nem haza, hanem egy házba viszi őket Brüsszelen kívül, ahol megerőszakolja őket” – mondta az áldozat.

Az áldozat Facebook posztja óta további áldozatok jelentkeztek, akikkel ugyanaz történt azon a környéken.

A brüsszeli ügyészség múlt pénteken megerősítette, hogy letartóztattak egy 44 éves férfit, akire Y. B.-ként hivatkoztak. A vád nemi erőszak, fegyveres rablás és életveszélyes fenyegetéssel elkövetett zaklatás Brüsszel Ixelles régiójában, számolt be a RTL.

(RTL, L’Avenir, fotó: flanderstoday.eu)

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Orbán szerint azzal, hogy a gázársapka alól mentesítést kaptunk, sikerült megvédeni Magyarország érdekeit

Magyar Jelen

A kormány “szabadságharca”: lesz pedagógus béremelés, ha Brüsszel kifizeti

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben