17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Brüsszelnek még a karácsonyról is az LMBTQ-jogok jutnak eszébe

Az Európai Bizottság karácsonyi üzenetében csak az LMBTQ-jogokért aggódik. Ez minden, ami eszükbe jutott az ünnepről, az üldözött keresztényekről nem esik szó – olvasható a 888.hu cikkében.

Mi jut az ember eszébe először karácsonykor? Karácsonyfa? Jézus születése? Ajándékok? – kérdezi a 888, és megadja a választ. Az Európai Bizottságnak még karácsonykor sem az üldözött keresztények vagy a hajléktalanok, esetleg a szegények jutnak eszébe, hanem az LMBTQ- és gender-jogok.

A meglepő karácsonyi üzenet ugyanis így jött december 24-én szenteste Twitteren az Európai Bizottságtól:All I want for Christmas is LGBTI equality

Vagyis magyarul “Semmi mást nem akarok karácsonyra, mint az LMBTI egyenlőséget” (úgy tűnik, most az LMBTI – angolul LGBTI – a píszi elnevezés, bár ez már követhetetlen).

Forrás: 888.hu

További híreink

90 éves asszonyt rabolt ki a visszaeső fiatal

Avar Álmos

Emberkereskedelem és prostitúció: Öten őrizetben (Videó)

Szabó Norbert

Lavrov nyugalomra int a fehérorosz válság kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen