3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Budapest: sniccerrel vágta el a sértett torkát

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést indítványozott a Fővárosi Főügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy sniccerrel vágta át alkalmi ismerőse torkát.

A harmincnégy éves férfi 2019. április 20-án az esti órákban a XX. kerület, Határ út melletti füves területen sétált alkalmi ismerősével, egy ötvenegy éves férfival és beszélgettek, majd – ismeretlen okból – rátámadt, és hosszabb időn keresztül bántalmazta. A bántalmazás végén a támadó elővett egy tapétavágó kést és elvágta a sértett nyakát, amely következtében az idősebb férfi életét vesztette. Az elkövetőt perceken belül elfogták.

A vádiratnak tárgya továbbá, hogy a vádlott a fenti cselekmény napján egy másik férfival is verekedett egy XXIII. kerületi hajléktalanszállón.

A Fővárosi Főügyészség a terhelt, mint erőszakos többszörös visszaeső ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság – halmazati büntetésként – ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre a vádlottat és zárja ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

(Képünk illusztráció)

További híreink

Valóban Rákóczi téri strici volt Száva Vince? (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben