2.5 C
Budapest
2020. november 30., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Cenzúrázták a HVIM videóját

A Youtube eléggé gyorsan törölte a Vármegye legújabb Lázadj a modern világ ellen! toborzó videóját.

Harc minden formában – mutatja be a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom legújabb videója, hogy milyen harci formákat is képvisel a közösség. Láthatunk tradicionális fegyverekkel való gyakorlástól elkezdve, a modern harcászaton át a tényleges akciókig sok ütős jelenetet. Lázadás ez a modern világ ellen. Lázadás a normalitásért. Szembeszállás az LMBTQP-lobbival, a gyurcsányi terrorral, vagy éppen Erdélyt megszállva tartó erőkkel. De leginkább szembeszállás gyáva korszellemmel, a közönnyel, a virtuális világban való tespedéssel, az elidegenedő folyamatokkal. Harcos közösséget épít a Vármegye.

A HVIM tevékenysége ugyan nem csak harcból áll, hiszen számos építő jellegű képzést és intézményt tartunk fent, de most, az ’56-os szabadságharcra emlékezve a bátorság kerül bemutatásra és kidomborítása a Hit, Hűség, Bátorság hármas jelszavaink közül”- nyilatkozta Barcsa-Turner Gábor, a mozgalom társelnöke, az új bemutatkozó filmről. Hozzátette, hogy “várják a legelszántabb, legbátrabb, legáldozatkészebb fiatalokat, akik mindennemű érdek, pozícióhajhászás helyett tisztán a nemzetért és a magyar jövőért szeretnének tenni a normalitás aktív védelmezésével és a személyes példamutatással. A HVIM egy életprogramot ad, az új harcos embertípus megalkotását, egy hagyományhű, testvéri közösség létrehozását, ahol egymásra találhat az az embertípus, mely idegenként érzi magát a romok között” – zárta gondolatait a mozgalmi vezető.

 

(szentkoronaradio.com)

Kapcsolódó híreink

Kijöttek a 2019-es francia bűnügyi statisztikák

Szabó Norbert

Schiffer: A politikai véleménynyilvánítás tartalom-alapú cenzúrája szembe megy az alkotmánnyal

Irányi Dániel

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben