12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Külföld Sport

Csődvédelmet kért a négyszeres bajnok Kaiserslautern labdarúgóklub

Egyre növekvő adósságainak kezelése érdekében csődvédelmet kért a négyszeres német bajnok 1. FC Kaiserslautern labdarúgóklub.

A Kaiserslautern legutóbb 1998-ban nyerte meg a Bundesligát, de 2012 óta nem szerepelt az élvonalban. A jelenleg harmadosztályú klub hétfőn közölte, hogy a koronavírus-járvány akadályozta a tárgyalásokat a potenciális befektetőkkel, ráadásul a kényszerszünet, majd a zárt kapus mérkőzések miatt jelentősen csökkentek a bevételek, így a adósságállomány tovább nőtt.
A közlemény szerint a csődvédelem lehetővé teszi az üzleti tevékenység átalakítását és a csapat további fenntartását. A futballisták már a múlt hónapban elfogadták a bércsökkentéseket.

MTI

 

További híreink

Meggyilkolt egy fiút, majd haláltáncot járva ünnepelt a 16 éves “fiatal”

Irányi Dániel

Irán veszélyesnek és illegitimnek nevezte a békekötést Izrael és az Egyesült Arab Emírségek között

Dunai Tibor

Amerika ismét hadifelszereléssel segíti az ukránokat

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen