17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Csónakkal próbáltak átjutni a Tiszán

Két csoport is gumicsónakkal lépte át a magyar-szerb határt illegálisan Szegednél, a Tiszán szombatra virradóra – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, 2 óra 20 perckor Szeged külterületén a Tiszán és a folyó árterében egy ötfős csoportot tartóztattak fel a járőrök. A maguka szír állampolgárnak valló migránsok gumicsónakkal lépték át illegálisan a határt.
Öt óra előtt Szeged külterületén, a Tiszán egy újabb illegálisan érkező csónakot fedeztek fel a rendőrök. Az öt külföldi tunéziai, illetve líbiai állampolgárnak vallotta magát – tudatta a százados.
A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Emlékezetes: 2009-ben 15 koszovói migráns vesztette életét Szeged alatt a Tiszán, miközben csónakjukkal illegálisan megpróbálták átlépni a szerb-magyar határt.

Forrás: MTI

Fotó: magyarnemzet.hu

További híreink

Kampányzáró gyűlést tart a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Meghalt 9 beteg és 2727-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Szabó Norbert

Még csak ne is mérlegelje a kötelező oltást a kormány, ha felelősséget vállalni érte nem mer!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen