-1.2 C
Budapest
2021. január 27., szerda
Magyar Jelen
Belföld

Dél-Borsodban is betiltanák a gender mesekönyvet

Nyílt levélben fordult a Dél-borsodi tankerület igazgatójához Szajlai János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke, miután Gál János eddig nem reagált a “Meseország mindenkié” című könyv intézményekben történő használatának tiltására, illetve nem adott tájékoztatást az erőszakos LMBTQ propaganda térnyerése ellen tett intézkedésekről.

Szajlai János a közelmúltban megjelent “Meseország mindenkié” című könyv kapcsán arra kérte a választókerület köznevelési intézményeinek vezetőit és fenntartóit, hogy tiltsák meg a magát nyíltan leszbikus szervezetnek valló Labrisz Egyesület gondozásában megjelent mesekönyv használatát – Elfogadhatatlan, hogy az elfogadás zászlaja alatt, az erőszakos LMBTQ propaganda térnyerését segítsék elő – fogalmazott a Mi Hazánk politikusa, aki hozzátette, a Labrisz Egyesület által készített foglalkoztatási tervekben olvasható gondolatokra („Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni. El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva.”) semmi szüksége egy alsó tagozatos, vagy óvodás korú gyermeknek, nekik tökéletesen megfelelnek ezen átírt mesék eredeti változatai is.
Szajlai hangsúlyozta, a gyermekvédelmi törvény egyértelmű a kérdésben: a gyermeknek joga van ahhoz, hogy a fejlődésére ártalmas környezeti és társadalmi hatások ellen védelemben részesüljön. – Nem hiszem, hogy ha a törvényeink egyértelműen rendelkeznek, engedni kellene a homoszexuális lobbi és a balliberálisok nyomásának – emelte ki a politikus.

Kapcsolódó híreink

A BLM-mozgalomnak állítana szobrot Ferencváros polgármestere

Gabay Dorka

Félelmében zsíroskenyeret kent a beteg néni a farkaslyuki betörőnek

Avar Álmos

Súlyos higiéniai hiányosságok miatt zárattak be egy budapesti hamburgerezőt (videóval)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben