12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Külföld

Démonokat akart kiűzni egy 4 éves gyermekből: lelocsolta benzinnel és…

Szerencsére még azelőtt elfogták, hogy tragédia történt volna.

Letartóztattak egy férfit Pennsylvania államban, miután leöntött benzinnel egy 4 éves gyereket és azzal fenyegetőzött, hogy “tűzzel űzi ki a démonokat belőle” – írja a FOX. Az eset múlthét szerdán történt, a Johnstown-i rendőrség azután szállt ki a helyszínre, hogy családon belüli erőszakról kaptak bejelentést.

A járőrök a helyszín szomszédságában találtak rá Josiah James McIntoshra, akinél egy öngyújtó is volt, illetve egy kiskorú gyermekre, akit benzinnel locsolt le. A rendőröket egy másik férfi hívta ki, akit a házba érve azzal fogadott McIntosh, hogy ha nem tudja kiűzni a gyerekből a démonokat, majd a tűz megteszi.

A férfi elmondása szerint megpróbálta megakadályozni McIntosh-t, de az fejébe csapta egy téglával, mielőtt elmenekült. A rendőrség megerősítette, hogy a férfi feje és a bal oldali füle mellett találtak sérüléseket.

Bár az nem derült ki a rendőrségi jelentésből, hogy a gyerek McIntosh fia-e, ám egy helyi lap szerint igen. McIntosht letartóztatták, több vádpontban is eljárást indítottak ellene, és 75 ezer dolláros óvadékot szabtak ki rá.

Forrás: noizz

További híreink

Több páciens szervezetében vérrög alakult ki az AstraZeneca vakcinájának beadása után

Irányi Dániel

Pácban Botka emberei

Kemény János

Hírszerzési szivárgás: Kína szándékosan bizonyítékokat semmisített meg a koronavírus-járvány kitöréséről

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen