2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

Disputa a valódi jobboldaliságról

A Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária, a három legnagyobb, nem pártpolitikai jobboldali szervezet vezetői ültek össze egyeztetést tartani, melynek célja, hogy közösen fogalmazzák meg: Mit jelent számukra a XXI. században a valódi jobboldaliság?

 

 

A mozgalmak képviselői elmondták: Az idők szava mellett az a tény is közös reakcióra késztette őket, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak azon kísérletek, melyek a valódi jobboldaliság tartópilléreit támadják, át akarják fogalmazni azokat, hamis retorika mentén összemosva a jobb- és baloldaliságot, az igazságot a hazugsággal.

 

E három szervezet és tagjai, aktivistái mögött évtizedes tapasztalatok állnak, melyeket most vesszőnyalábbá összefogva fordítanak mindannyian közös irányba, hogy a jelenkor és a jövő kérdéseire, kihívásaira aktuális, érvényes, korszerű válaszokat adjanak.

 

További híreink

Új kis panda érkezett a Budapesti Állatkertbe

Szabó Norbert

A kijevi magyar nagykövet sajtónyilatkozata miatt kiakadt az ukrán külügy

Dunai Tibor

Tordai Bence felesége is pozícióhoz jutott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen