25.5 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Döbbenet: zsákban találták meg a 25 hetes magzatot

Vérző nőt szállítottak kórházba a mentők, akiről az orvosok megállapították, hogy nemrég szült vagy elvetélt.

Egy budapesti kórház orvosai értesítették a rendőrséget arról, hogy a mentőszolgálat munkatársai 2019. december 21-én a hajnali órákban beszállítottak egy 33 éves thaiföldi állampolgárságú nőt, akiről a kórházi vizsgálat során derült ki, hogy nemrég szült, vagy elvetélt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték annak a lakásnak az átvizsgálását, ahonnan a nőt kórházba szállították és a helyszínen véres nyomokat is találtak, de a csecsemőt sem ott, sem a környéken nem találták meg.

Az események tisztázása közben kiderült, hogy a 33 éves nő az orvosi vizsgálatot megelőzően a kórházban kapott egy zsákot, hogy ruháit a vizsgálat előtt azokba tegye bele. A rendőrök a kórházban később ezt a zsákot is átkutatták, amelyben megtalálták a 25 hetes körüli magzatot. A nő elsődleges meghallgatása során elmondta, hogy a közvetlen a vizsgálatot megelőzően, a vetkőzés közben elvetélt, azonban erről az orvosokat nem tájékoztatta. A csecsemő halálának körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja.

(police.hu, kép babaszoba)

További híreink

Már nincs meg a kémia Pécsen a balliberális pártok között

Faragó Dániel

“Ukrajnának törvényileg kellene korlátoznia a kárpátaljai magyarok nemzetiségi jogait”

Irányi Dániel

Az Egyesült Államokban az oltottak mentesülnek a maszkviselés kötelezettsége alól kültéren

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben