31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Dobrev: az ellenzéki pártoknak engedelmeskednie kell!

Dobrev Klára szerint semmi meglepő dolog nincs a két polgármester, Szaniszló Sándor és Kiss László az MSZP-ből a DK-ba való átigazolásával. Egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő, amit ő egyértelműen sikerként könyvel el – minderről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

Dobrev Klára pénteken este arról beszélt, hogy a DK egy vonzó politikai közösség, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt hónapokban a Momentumtól, a Liberálisoktól, de párton kívüliek is érkeztek soraikba, például Dávid Ferenc vagy akár Kálmán Olga. Az EP-képviselő szerint “ez nem egy személyeknek szóló döntés, hanem egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő“. Nagyon örül a DK erősödésének, de az a legfőbb a feladatuk, hogy 2022-ben leváltsák a Fideszt, amire jelen állás szerint egy párt önmagában nem képes.

Ez egy olyan erős politikai parancs, aminek minden pártnak engedelmeskedni kell – mondta Dobrev.

Forrás: ATV

További híreink

Kezdődik a Simonka-per: sajtó elé állt a fideszes képviselő

Szabó Norbert

Villamossíneken közlekedett egy autó Budapesten

Kiss Albert

440 millió forintot kaphatnak televíziók és rádiók működési költségeikre

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben