19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Vélemény

Donáth Annától várja a megújulást a Momentum

A Donáth család régóta mérgezi aktív a magyar politikai életben. A fiatal Anna nagyapja, Ferenc, 1951-ig a Rákosi-titkárság vezetője volt, míg apja, Donáth László négy évvel a rendszerváltás elsikkasztását követően válhatott a posztkommunista MSZP országgyűlési képviselőjévé. Most lányán a sor, hogy folytassa a család nemzetellenes, felforgató tevékenységét.

Normális esetben természetesen nem számít, hogy ki milyen felmenőkkel rendelkezik, hiszen egy vérkommunista nagypapa esetében is lehet az unoka tisztességes hazafi, aki teljes egészében megveti elődje politikai tevékenységét. Más a helyzet azonban a Momentum Dobrev Klárája esetében, hiszen csak úgy, mint az Apró unoka, úgy Donáth Anna is ugyan azt a globalista hatalmat szolgálja, mint felmenői, és az sem kizárható, hogy ehhez segítségül hívja a papa és nagypapa hálózatát, befolyását, de akár még vagyonát is. Ez esetben pedig a három entitást egyként kell kezelnünk.

Anna is bizonyított már

Donáth Anna önmagában is eleget tett le az asztalra ahhoz, hogy nagyvonalakban már legyenek elképzeléseink a Momentum új irányvonaláról. Elsőként talán akkor hívta fel magára igazán a figyelmet, mikor még EP-képviselőjelöltként a Mi Hazánk törökszentmiklósi demonstrációján az ellentüntetők vezérszónokaként az egybegyűlt bűnözőket hergelte a tisztességes magyarok ellen. Az ottani közösség aztán annyira megtetszett neki, hogy később kiállt egy előkelő dunai rakpartra, ahol jó távol a kelet-magyarországi állapotoktól elmagyarázta “az elmaradott vidékieknek”, hogy mennyivel szegényebb lett az ország az ő “rasszizmusuk” miatt. Itt azonban nem állt meg, a kérdést az Unió elé vitte, ahol a Minority SafePack kapcsán említette meg, mekkora szükség lenne a “romák” európai szintű védelmére. De az is ő volt, aki az EU-ban az egyik leghangosabban képviselte a Magyarország elleni eljárás megindításának szükségességét.

A szivárványos propaganda melletti rendszeres kiállása, és a normális családok elleni uszítása nem kiemelkedő, hiszen momentumos körökben ez mindennapos. Ellenben Donáth Anna volt az egyetlen, aki nyíltan ki merte mondani, mennyire dühíti, hogy nem magyar volt az első itthon azonosított koronavírus-fertőzött. A kommunista elődökhöz méltón még az egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk kiüresítésében, ledegradálásában is élen jár.

Összegezve tehát, a Momentum új elnöke ideológiája jóval kézzelfoghatóbb, mint a korábbi “Bandi-féle langyos irányvonal”, és alighanem Annánk feladata lesz visszahódítani a kendergőzös nagyvárosi bölcsészek, valamint a mindenféle kisebbségek szavazatait. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen a másik szélsőliberális viccpárt, a Kétfarkú Kutyapárt személyében igen komoly vetélytársra találtak. Mi csak remélni tudjuk, kellőképpen legyengítik egymást, és megosztják a (sajnos) egyre népesedő tábort.

Irányi Dániel

 

További híreink

Oregoni Oktatási Osztály: a matekházi a fehér felsőbbrendűség egy formája

Irányi Dániel

A román parlament elutasította, hogy március 15. az erdélyi magyarság hivatalos ünnepe legyen

Szabó Norbert

Fegyverrel raboltak dohányboltot – kattant a bilincs

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen