3 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Drogot találtak a rendőrök egy közúti ellenőrzés során Mosonmagyaróváron

Közúti ellenőrzés során találták meg a rendőrök a gépkocsiba rejtett anyagokat – tette közzé a Police.hu.

A járőrök egy gépkocsi vezetőjét és utasát ellenőrizték 2020. november 23-án 23 óra 5 perckor Mosonmagyaróváron. A rendőrök az igazoltatást követően átvizsgálták a két férfi ruházatát, illetve az autót is. Ennek során a járműben kábítószergyanús por, növényi származék és tabletták kerültek elő, amiket lefoglaltak.

A járművezetőt és utasát – két 34 éves kislángi lakost – elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói mindkét férfit kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Fotók: police.hu)

 

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben