17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Dúró Dóra: 50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt

50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt nagyjából, ami brutális – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A politikus rámutatott, hogy amikor a Fidesz és a balliberálisok is csak lezárásokat követeltek, a Mi Hazánkon kívül senki nem beszélt arról, hogy milyen egészségromboló hatásuk van ezeknek is, nem beszélve az elhalasztott egészségügyi beavatkozásokról vagy szűrővizsgálatokról.

Ezért is hangoztatta kezdettől fogva a Mi Hazánk, hogy észszerűtlen a sportolási lehetőségeket ilyen mértékben szűkíteni, hiszen az elhízás még a koronavírusos megbetegedés lefolyását is súlyosbítja, nem beszélve az egyéb káros hatásairól, amit ki tudja, mennyi ideig fog nyögni a lakosság, az egészségügy és az államkassza.

-fogalmaz a párt elnökhelyettese.

Így is Európa legelhízottabb nemzete voltunk, így kiszolgáltatottabb a lakosság egy ilyen járványnak is. Sokkal hasznosabb lett volna, ha megragadjuk az alkalmat, és az egészségtudatos életmód fontosságára hívjuk fel a lakosság figyelmét, aminek része a rendszeres mozgás is.

-zárja közleményét Dúró Dóra.

A felszólalásról készült videót ITT tekintheti meg.

További híreink

„Részvét a fa***m, náci ivadékos kutyáknak” – a Deák téren meggyilkolt fiúk emlékét gyalázza egy roma vezető

szilardkrebsik

Szexuális erőszak történt a belvárosban, bíróság elé állították a férfit

Kemény János

A román parlament elutasította, hogy március 15. az erdélyi magyarság hivatalos ünnepe legyen

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen