13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Belföld

Dúró Dóra mutatta be a Mi Hazánk vattai képviselőjelöltjét

– Báthori Lóránt a Mi Hazánk képviselőjelöltje Vattán, ahol az iskola megmaradásáért folytatott küzdelem élharcosa is tanárként és háromgyermekes családapaként –  írja Dúró Dóra Facebook-posztjában. Folytatás alább.

– Egy hétvége alatt 600 aláírást gyűjtöttek a felső tagozat megmaradásáért, de hiába: a térség fideszes képviselője, Tállai András hónapok óta nem is reagál erre, míg az önkormányzat sem állt a szülők mellé. Báthori Lóránt viszont igen, akivel közös sajtótájékoztatót tartottam, és aki körbevezetett Vattán. Alapos és tényszerű munkájával hívta fel a figyelmet arra az ordító kettős mércére, ami a döntés mögött áll: a térségben működnek a vattainál sokkal kisebb létszámú iskolák is, amelyeknek nem esik bántódása – fogalmaz a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

– A Mi Hazánk szerint a kistelepülések életében kiemelten fontosak az iskolák, hiszen szellemi központként működnek, és a gyerekeket a faluhoz köti. Nekünk fontosak a kistelepülésen élők, nekünk fontos Vatta! Hajrá, Báthori Lóránt!

– zárja gondolatait.

Kapcsolódó híreink

Érvényesek a lejárt okmányok a veszélyhelyzet alatt

Dunai Tibor

Altatót kevert az italába, majd kirabolta a szarvasi férfit

Irányi Dániel

Kénytelen volt eladni a Michael Jacksontól kapott maciját Tamás

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben