14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Egy éven keresztül használta más bankkártyáját, 52 alkalommal

A lábatlani nő több mint egy éven keresztül használta a sértett bankkártyáját internetes vásárlásokhoz. A nyomozók csalás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A gyanú szerint a tettes 2019. április és 2020. március hónapok között összesen 52 alkalommal vásárolt különböző internetes oldalakon a sértett bankkártyájával. A lábatlani nő, miután a megrendelt termékeket megkapta, azokat eladta, a kapott pénzt pedig később elköltötte. A rendőrség a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosította a 25 éves nőt, akit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállítottak. A tettest gyanúsítottként kihallgatták, ellene csalás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Elemi.hu

További híreink

A Slipknot frontembere beoltva is covidos lett

Faragó Dániel

A Mi Hazánk Ifjai kiáll a politikai véleményük miatt meghurcolt fiatalok mellett

Faragó Dániel

Duo Gladii Podcast – folytatódik a lap története

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben