19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Egy négyéves kislány elveszett az esőerdőben, napokig gyümölcsön és a folyó vizén élt

A négyéves Ana Vitória Soares Cardoso éppen egy kenuban játszott nyolcéves nővérével a brazil esőerdőben, amikor december 29-én valahogy nyoma veszett. A Rio Maniva nevű, folyómenti közösségben élő kislány nem tudott úszni, ezért a szülei attól féltek, megfulladhatott, be is jelentették az eltűnését. 

A lányt napokig keresték a búvárok, míg végül január 2-án megtalálták az unokatestvére társaságában, egy farönkön üldögélve, két kilométerre onnan, ahol utoljára látták.

Kiderült, hogy Ana Vitória napokon át trópusi gyümölcsökön és a folyó vizén tengődött, de így is annyira kiszáradt, hogy a végére már nem tudott lábra állni. Néhány karcolást és rovarcsípést leszámítva egyébként sértetlenül találtak rá, a helyi tűzoltófőnök szerint szerencséje volt, hogy nem támadt rá egy veszélyes állat.

Ana Vitória és nyolc testvére számára ruhákat és ételt gyűjtöttek, a kislányt pedig kórházba szállították, ahol valószínűleg hamarosan teljesen rendbe jön.

(Telegraph, 444.hu nyomán)

További híreink

Ezer dzsihadistával végzett Csádban a hadsereg

Szabó Norbert

Szeméremsértéssel és könnyű testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség Donáth Lászlót

Dunai Tibor

Újabb vélemény kerül tiltásra a Facebookon

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen