35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Egy olasz riporter a választás tétjéről kérdezte a Mi Hazánk Ifjainak elnökét

A Sky olasz változata a magyar választásokról készített összeállítást. A riporter Vékony Csongort, a Mi Hazánk Ifjainak elnökét többek között arról is kérdezte, hogy hogyan lehet megállítani az LMBTQ-propagandát, na és persze arról is, hogy bejut-e a Mi Hazánk.

Az összeállítás:

https://video.sky.it/news/mondo/video/ucraina-amendola-a-sky-tg24-pronti-a-facilitare-negoziato-740290

A kérdések:

Mi a legfontosabb témája a Mi Hazánknak ebben a kampányban?

A Mi Hazánk Mozgalom identitását az Isten, Haza, Család hármas határozza meg. Politikánkat ennek megfelelően alakítjuk. 100 oldalas Virradat nevű programunkban kifejtjük több cikluson átívelő munkatervünket egy élhetőbb Magyarország megteremtésére. A nemzetközi politika legégetőbb kérdéseivel kapcsolatban is szilárd véleményünk van.

Harcolunk a gazdasági bevándorlás ellen, megvédjük Magyarországot!

Harcolunk az LMBTQ propaganda ellen, megvédjük a magyar családokat!

Harcolunk az új Covid-világrend ellen, megvédjük a magyarok szabadságát!

Harcolunk Magyarország magyarságáért és Európa európaiságáért!

A határkerítésről mi a véleménye a Mi Hazánknak?

Elnökünk Toroczkai László kezdeményezésére épült, aki a kerítéstől pár száz méterre él ma is. Természetesen támogatjuk a határkerítés meglétét és a határőrség visszaállítását is programunkba vettük.

Be fogtok jutni a parlamentbe?

A Mi Hazánk Mozgalom 2018-ban alakult. 2019-ben az Európai Parlamenti választáson már 3%-os eredményt értünk el. A magyar parlamentbe kerülésünkhöz 5% szükséges. Az biztos meglesz.

A jelenlegi kormánypárt és a baloldali ellenzék miközben egymással vívja harcát, addig a Mi Hazánk Mozgalom a parlamentbe jutva könnyen betöltheti a mérleg nyelve pozíciót, ami azt jelentheti, hogy akár 5-10%-kal is képesek lehetünk döntéshozó szerepet gyakorolni a magyar törvényhozásban.

Mi az álláspontotok a népszavazásról és az LMBTQ témáról?

Én 2015 óta foglalkozom a gender ideológia és az LMBTQ lobbi kialakulásával és térnyerésével. Egyetemi szakdolgozatomat ebben a témában írtam és idén megjelent „A nemi identitás válsága” című könyvem is. Keresztényként arra jutottam el kell utasítani a liberalizmus és a feminizmus életellenes irányzatait, le kell számolni a kötelező toleranciával és igenis meg kell határozni mi helyes és mi helytelen. A liberális szabad erkölcs, voltaképpen semmilyen erkölcs. Meg kell határozni mi a normális és mi az abnormális. Nem engedhetjük, hogy az abnormális legyen az új norma.

Ezért helyesnek tartom a gyermekvédelmi törvényt és a népszavazási kezdeményezést is, de fontos felhívni a figyelmet több dologra.

A Fidesz 2010 óta van hatalmon. Az elmúlt 12 évben nem hozott ilyen törvényt, nem kezdeményezett ilyen népszavazást, nem jelentek meg keresztény nézőpontból írt könyvek LMBTQ témakörben állami támogatással, de 2019-ben LMBTQ mesekönyv jelent meg a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. A Budapest Pride nem lett betiltva és tavaly, amikor feljelentést tettünk a gyermekvédelmi törvényre hivatkozva olyan személy ellen, aki LMBTQ agymosást végzett fiatalkorúak jelenlétében a rendőrség azt válaszolta, a törvény értelmében megállja a helyét a feljelentésünk, de mivel a törvényhez nincs szankció rendelve, így nem tudják megbüntetni az elkövetőt.

A gyermekvédelmi törvény és népszavazás nem több, mint szimpátiakeltés, kampányfogás a jobboldali szavazók felé. Amennyiben a népszavazás következtében szankcionálásra is sor kerülhet, úgy van értelme a népszavazásnak, egyéb esetben marad az egész egy üres lufi.

Milyen módon tettek azért, hogy megállítsátok az LMBTQ propagandát?

Videókon, tüntetéseken, matricákon keresztül fejtjük ki véleményünket. LMBTQ összejöveteleket lehetetlenítünk el, különösen abban az esetben, ha azt gyermekek számára szervezték. Több városházáról távolítottuk már el a szivárványszínű zászlót. A CocaColát, mint az LMBTQ propaganda egyik támogatóját bojkottáltuk, magyarországi telephelyének bejáratát elálltuk, az autóforgalmat gátoltuk. Dúró Dóra elnökhelyettesünk 2020-ban LMBTQ témájó mesekönyvet semmisített meg. Törvényjavaslatokat teszünk a parlamentben szabályozása érdekében. Például az LMBTQ tartalmú mozifilmeken, könyveken kötelezővé tennénk a 18-as karikát, ami jelöli, hogy nem gyermekeknek való tartalom.

Mit gondoltok az ukrán-orosz háborúról és következményeiről Magyarországra nézve?

Több éve tart már. Sajnos várható volt, hogy előbb vagy utóbb Oroszország támadni fog. A Mi Hazánk álláspontja, hogy Magyarországnak ki kell maradni a háborúból. Segítettünk és a kormánynak is segítenie kell a háború elől menekülőket, különösen a kárpátaljai magyarokat, azonban itt is ki kell szűrni a gazdasági bevándorlókat, akiket nem támogathatunk. A Mi Hazánk Nyugattal ellentétben nem áll Ukrajna oldalára, de Oroszország oldalára sem. Azzal, hogy a Nyugat Ukrajna mellett áll, Oroszország ellen van. Ezzel már beleszóltak a háborúba. Abba a háborúba, melyről a Mi Hazánknak az a véleménye, hogy Nyugat, elsődlegesen az USA és Oroszország között zajlik. Sajnos a nagyhatalmi érdekek miatt szenved több százezer, millió ártatlan ember. De erre már láthattunk példát a történelem folyamán. Segítenünk kell a kárpátaljai magyarokat, nem engedhetjük, hogy golyófogóként vegyenek részt egy olyan háborúban, melyhez semmi közük nincs.

Mi a különbség a délről érkező bevándorlók és az Ukrajnából érkező bevándorlók között?

Délről többségében gazdasági bevándorlók érkeznek, erőszakosság jellemző rájuk. Többségük illegális határátlépők, az európai-keresztény kultúrától távol álló térségből érkeznek. Amennyiben nem hajlandóak tiszteletben tartani kultúránkat és nem hajlandóak törvényeink szerint élni, nőket erőszakolnak, bűncselekményeket hajtanak végre, úgy a legszigorúbb módon szükséges velük szemben eljárni. Akkor is, ha legális bevándorlók.

Az Ukrajnából menekülő kárpátaljai magyaroknak nemzettestvéri kötelességünk segíteni, míg a háború elől menekülő ukránoknak felebaráti kötelességünk segíteni, de mint említettem ki kell szűrjük azokat a gazdasági bevándorlókat, akik nyerészkedni akarnak más szenvedéséből.

További híreink

Hétvégi programajánló a Fraditól

Varga Lilla

Norvégia szabadon engedi az elítélteket

Irányi Dániel

Rekordmagas a betegek száma Csehországban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben