12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Éjszakai kijárási tilalmat írna elő a férfiaknak egy brit képviselőnő (videó)

Talán senkit sem ér meglepetés, ha azt mondjuk, London egy igen veszélyes város, ahol lassan már mindennaposak a betörések, a késelések, és a gyilkosságok.

Legutóbb egy 33 éves brit nőt raboltak el és öltek meg.

Korábban London muszlim polgármestere nyilatkozta azt, hogy “a terrorizmus a nagyváros velejárója”, most pedig a londoni rendőrség szóvivője javasolta a londoni nőknek, hogy a kései órákban ha tehetik, ne mászkáljanak egyedül az utcákon.

Mint mindig, a balliberális oldal ezúttal is gyökerénél megragadta a lényeget. A zöldek képviselője, Jenny Jones szerint a probléma véletlenül sem a csodálatos multikulturalizmussal van, amit oly kitartóan építenek. Minél “színesebb” egy város, annál kiugróbbak a bűnügyi statisztikák. De a kettő természetesen semmiféle összefüggésben nem áll. Nem, a közbiztonság romlásáért egyetlen egy csoport okolható, mégpedig a férfiak. Éppen ezért szerinte

este hat után a férfiak számára kijárási tilalmat kell elrendelni, hogy a nők nagyobb biztonságban érezhessék magukat az utcákon.

További híreink

Baltával támadt haragosára

Joó György

Erdő Péter: Meg kell építeni a szeretet hídját

Gabay Dorka

Aranyérmet szerzett a nők között induló “transznemű” úszó

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen