2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Életfogytiglan a migránspárti aktivistát meggyilkoló marokkói kamionsofőrnek

A német bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte azt a marokkói férfit, aki meggyilkolt egy Németországban stoppoló, 28 éves migrációpárti aktivistát.

Miután bevallotta Sophia Lösche meggyilkolását, a 42 éves marokkói kamionsöfőrnek, Boujemaa L.-nek börtönbüntetését a bajorországi Bayreuth-ban kell letöltenie.

Lösche holttestére egy észak-spanyolországi benzinkút közelében találtak rá még 2018 júniusában. A tettest akkor gyorsan elfogták, mert a benzinkút kamerái rögzítették az esetet, valamint Sophia is elküldte a kamion rendszámát SMS üzenetben a barátainak a Deutsche Welle beszámolója szerint.

Boujemaa L.vallomása szerint nem akarta megölni a nőt, azonban az igazságügyi orvosszakértők megállapítása alapján brutális testi bántalmazás okozta a német diáklány halálát.

Meggyilkolása előtt Lösche egy migrációpárti civil szervezetnél dolgozott a görögországi Leszbosz szigetén.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben