2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Elfogták a gyilkost: halottat mosdatott a család, gyereket várt az áldozat (videó)

Levetkőztetve hevert a holttest a dombrádi udvaron – három árvát hagyott hátra a meggyilkolt Nóri

Kivérzetten, lemeztelenítve, összetört fejjel találtak rá a 24 éves Deák Nóri holttestére Dombrádon.

Várandós volt az agyonvert nő

Mindig is agresszívan viselkedett a testvéremmel Csaba – mondta a Ripostnak a nő testvére. „Már akkor is, amikor megismerkedtek, nagyon féltékeny volt Nórára. Elfordult olyan, hogy levágta a haját, hogy ne menjen ki az utcára. Volt, hogy eltörte a kezét és a lábát, majd térden állva könyörgött, hogy bocsásson meg neki. Nóra mivel szerelmes volt, ezért meg is tette. Tudtuk, hogy egyszer komoly baj lesz, de erre nem lehetett felkészülni…”

Nórának van egy 3 éves kislánya, őt itt hagyta édesanyámra, ő neveli. Rajta kívül van egy 2 éves kisfiúja és egy tavaly novemberben született gyermeke is – folytatta a testvér. „Úgy tudjuk, hogy a gyilkosság idején is állapotos volt, de biztosat csak a boncolás után tudunk majd. Pénteken, a gyilkosság napján volt a kislánya harmadik szülinapja, erre szeretett volna hazajönni, de Csaba nem engedte. Lehet, hogy emiatt esett neki.”

Hullát mosdatott a kiscsalád

A bulvárlap szerint horrorfilmbe illő jelenetek zajlottak le abban a családi házban, ahol szó szerint kivégezték D. Nórát. A Ripost információi szerint Csaba rokonai is a háznál voltak az esetnél, ők találták meg a lány holttestét.

Csaba elmenekült, majd néhány perc múlva a rokonok megtalálták a lány holttestét a földön csupa véresen – mondta a lány egyik barátja. „Szerintem nem akarták, hogy Csabát letartóztassák, ezért megfogták a lányt és a fürdőszobába vitték. Úgy tudom, ott megpróbálták lemosni róla az ujjlenyomatokat, még a haját is megmosták.

Ezután az ágyra helyezték, feltörölték a földet és hívták a mentőket. Amikor kérdeztük, a rendőrök is csak annyit mondtak, hogy „meztelen és vizes”…”

Drogot árult, prostituáltnak használta a nőt

A szomszédok rettegnek, hogy visszatér Csaba a házba, hiszen tudják: korábban is illegális dolgokba keveredett. A családi házban és Budapesten a XX. kerületben laktak, ugyanis a férfi folyamatosan üzletelt. Itt helyben köztudott volt, hogy Csaba árulja a drogot – folytatta az barát. „Nóra nagyon szerelmes volt belé, ezért mindent tűrt neki. Sőt még annál is többet! Elfordult, hogy Csaba bedrogozva hazaállított több férfival és felkínálta nekik Nórát mint prostituáltat. Végül az nem derült ki, hogy mit tettek a lánnyal.”

A Ripost információi szerint Nórának kilenc testvére van, ám az egyik testvére egy évvel korábban életét vesztette, most pedig őt veszítették el. Hát persze hogy nem akarta megölni, a nő a hibás! „Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni” – hazudozott a Borsnak a gyilkos anyja. A gyászoló család is a miérteket keresi, s közben nekik kell felnevelni az áldozat há­rom­éves kislányát, Mirát. „Nóri ezt a drága gyermeket hagyta itt nekem!” – mondja Nóra édesanyja.

A kislány nem tudja, hogy ki szülte, a nagy­mamáját hiszi az anyukájának… „A kezdetektől én nevelem ezt a csöppséget. A másik két gyerekét is elvették tőle, őket már a kórházból sem vihette haza, mert a házukban nem voltak megfelelő körülmények” – magyarázta. A Blikk szerint is gyereket várt a meggyilkolt nő, ötödik hónapos terhes volt.

Forrás: Bors, Blikk, Ripost nyomán

További híreink

Ukrajnában bevezetik a hatósági árakat az alapvető élelmiszerekre

Dunai Tibor

Nem vicc: Ivartalanítaná az 50 feletti férfiakat egy amerikai liberális politikus

Kiss Albert

Kiadták Spanyolországból azt a román férfit, aki álrendőrként “tevékenykedett” Bács-Kiskun megyében

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen