22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Sport

Eljött a meccs napja

Ma este a magyar labdarúgó válogatott is megkezdi szereplését az Európa-bajnokság  ‘F’ csoportjában. 

Az esélyek sem a mérkőzést, sem a továbbjutást illetően nem a magyar csapat mellett állnak. Az első ellenfél a címvédő portugál válogatott lesz, ezt kővetően a franciákkal és a németekkel méri össze tudását Marco Rossi legénysége.

A legutóbbi EB-hez hasonlóan ezúttal is a csoportban az első két helyen végző csapat jut automatikusan tovább, a harmadik hely csak akkor jelent további mérkőzéseket, ha a válogatott a hat csoportharmadik közül benne van a legjobb 4-ben.

Ahhoz, hogy a mieink akár ezt a harmadik helyet elérjék komoly bravúrra lenne szükség. Egy irányba mutató vélemények szerint az ellenfeleink közül a legtöbb esély rögtön itt, az első mérkőzésen Portugália ellen adódhat, hiszen mérkőzést a Puskás Arénában rendezik teltház előtt.

Szalai Ádám a találkozót megelőzően így fogalmazott:

„Elég sokat voltunk együtt, átbeszéltük a dolgokat, úgy készülünk, mint minden másik tétmérkőzésre. A labda elleni játékban az lesz a legfontosabb, hogy milyen lesz a védekezésünk és mennyire tartjuk be a taktikai utasításokat, a labdával való játékban pedig a legfontosabb, hogy a lábunk között lévő dolog valójában mekkora lesz ebben a 90 percben.”

A magyar válogatott bemutatkozó mérkőzését az M4 élőben közvetíti 18:00-kor.

További híreink

Gulyás: megszűnik az ingyenes parkolás

Varga Lilla

Állatkínzás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott

Kemény János

Mától a hadsereg biztosítja a létfontosságú magyar vállalatok működését (+lista)

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen