7.3 C
Budapest
2020. december 5., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt

Elképesztő : csoportelső a magyar válogatott

Parádés győzelemmel zárta az évet a magyar labdarúgó válogatott! 

A karanténban lévő Marco Rossi tanítványai Gera Zoltán irányításával 2:0 arányban kerültek fölé a török nemzeti tizenegynek, ezzel megnyerték csoportjukat Oroszország, Szerbia és Törökország előtt.

Történelmi csúcson a csapat

Válogatottunk jövőre a Nemzetek Ligája ‘A’ divíziójában szerepelhet a világ legobbjai ellen. Azt se feledjük, hogy november 12-én az EB részvételt is kiharcolta a csapat. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a magyar válogatott sikereinek és a Ferencváros BL szereplésének köszönhetően a 2020-as évet még nagyon-nagyon sokáig fogják emlegetni a szurkolók.

Tartós siker, jobb csapatok ellen

Azért figyelemre méltó eredmények ezek, mert a csapat hosszú idő után először tudott tartósan jól szerepelni jóval magasabban rangsorolt ellenfelekkel szemben,  ráadásul számos találkozón kénytelen volt nélkülözni legjobbjait.

2021

Nemzeti csapatunk 2021 júniusában hazai pályán szerepelhet az Európa-bajnokságon, majd szeptembertől a Nemzetek Ligája ‘A’ divíziója következik. A 2022-es világbajnokság selejtezői azonban már márciusban elkezdődnek, így a válogatottat 4 hónap múlva láthatjuk ismét címeres mezben.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! 

Kapcsolódó híreink

Elmentek a migránsok a görög-török határtól

Dunai Tibor

Szélsőjobboldaliság vádjával feloszlatták a Bundeswehr különleges erőinek egyik századát

Szabó Norbert

K. Dezső ott sem volt (Videó)

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben