18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Élőben, puskával lőtte fejbe magát egy iraki veterán

Ronnie Mcnutt élő egyenesben közvetítette, ahogy végső elkeseredésében egy puskával fejbe lövi magát. 

Az iraki háborús veterán augusztus 31-én, Mississippiben található otthonában leült a számítógépe elé, bekapcsolta webkameráját, és megkezdte élő közvetítését. A videó úgy indul, mint egy átlagos “live stream”, ám a férfi hamarosan előveszi puskáját, és fejbe lövi magát.

A felvétel számos videómegosztó portálra is felkerült, köztük a kínai TikTokra, melyet főként kiskorú gyermekek néznek. Mivel a videón korhatár sem volt, ezért ajánlottként rengeteg felhasználónak megjelent a lejátszási listáján, így számos gyermek akarata ellenére, véletlenül is megtekinthette a sokkoló felvételt. A Twitteren egy felhasználó felhívást intézett az “internet népe felé”, hogy ha egy szemüveges, szakállas telefonáló férfit látnak, ne kattintsanak arra a képre, mert megrázó felvételnek lesznek tanúi.

A 33 éves férfiról mindössze annyit tudni, hogy egy autógyárban dolgozott, ám feltehetőleg a koronavírus miatt elvesztette az állását, ráadásul barátnője is szakított vele. Hogy ez összefüggésben áll-e öngyilkosságával, arra csak találgatni lehet.

(Life.hu nyomán – Fotó: Twitter)

 

További híreink

Hivatalosan is időt nyert a székelyek fontos ügye

Irányi Dániel

A verekedésben újra előkerült a kés is

Kiss Albert

Az ügyészség vádemelés helyett futni hagyja a gyilkossággal fenyegetőzőt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen