4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Humor Vélemény Videó

Előzetes a Virradat Napjáról – Mi lesz veled harmadik út? (videó)

A Mi Hazánk augusztus 21-én Ásotthalmon, a párt zászlóbontásának helyszínén bemutatja választási programját. A nagyszabású esemény ingyenesen és oltási igazolvány nélkül látogatható. 

A rendezvényről korábban már itt írtunk, íme a részletes program:

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „VIRRADAT A NAPJA 2021. AUGUSZTUS 21. ÁSOTTHALOM 14 óra VIRRADAT PROGRAM BEMUTATÁSA Nem csak szavakban, hanem buszos terepbejárással, a Tömörkény-házban pálinkázással is. 16.30 Sajtóklub 18 óra Nemzeti Kerekasztal 19.30 SZKÍTIA 21 óra Rxxxx 23 óra Mi Hazánk NEMZETI HANG www.mihazank.hu/vrradat-program VIRRADAT PROGRAM”

A buszos terepbejárás után 16:30-kor veszi kezdetét a Sajtóklub beszélgetés, ahol a harmadik út lehetséges jövőjéről, a médiaviszonyokról, valamint a Magyarországon uralkodó közállapotokról is szó lesz.

A harmadik út szerepéről készült előzetes témaismertető alább megtekinthető.

 

 

 

További híreink

Guy Verhofstadt: Növekszik egy diktatúra az Európai Unión belül

Irányi Dániel

Mi Hazánk: A magyar kormány az Új Világrend szolgálatában

Irányi Dániel

Megint a Mi Hazánk javaslatával szerezne hírnevet a Jobbik

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen