3.7 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
Külföld

Elsírta magát a kóborkutya, mikor enni adtak neki

Megható jelenetet örökített meg az utókornak egy kínai lakos Jinzhong városában. A nő a parkban sétálva találkozott egy kóborkutyával, aki jól láthatóan éhezett. A nő elhatározta, megeteti, ám a kutya reakciójától szóhoz sem tudott jutni. Az állat ugyanis annyira örült az ételnek, hogy szó szerint elsírta magát.

A felvétel természetesen az internetre is felkerült, és olyan népszerűvé vált, hogy a kínai média is felfigyelt rá. Rövid időn belül felkutatták a videó feltöltőjét, akivel interjút készítettek. A nő elmondta, annyira meghatotta a kutyus reakciója, hogy elhatározta, hazaviszi.

Ennek érdekében másnap visszament a parkba, ahol az állat rögtön felismerte, és odarohant hozzá. A nő, miután megette, beültette az autójába, ám akkor a kutya megijedt és elszaladt. Szerinte ennek oka az lehetett, hogy többször próbálták már meg befogni sintérek.

A történtek után a nő a következő napon is kiment a parkba, de akkor már nem találta ott a kutyát.

 

További híreink

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

A kínai elnök úgy osztotta ki Kanada miniszterelnökét, mint egy kisiskolást

Irányi Dániel

„Kölcsönösségre” és „kiegyensúlyozottságra” törekszik az EU Kínával

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben