22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

Elvette a szexbabáját az aberrált színész

Egy kazah színész-testépítő ugyanis a szexbabáját jegyezte el – de persze csak azt követően, hogy a “lány” átesett egy mellnagyobbító műtéten.

Yuri Tolochko történetére nem véletlenül kapta fel a fejét szinte mindenki: a férfi ugyanis teljes meggyőződéssel állítja, hogy a lánykérés volt a logikus megkoronázása nyolc hónapja tartó kapcsolatának a Margo névre keresztelt babával.

Margónak egyébként saját Insta-oldala is van, a férfi pedig állítja, hogy már egy pincérnői állást is megcsípett neki az egyik helyi bárban. “Nem tud járni – segítség kell neki” – magyarázta a Central European News-nak Tolochko faarccal, hozzátéve: “Nem is tud főzni, azonban enni szeret. A kedvence a grúz konyha.” (Nos, a kijelentés első felére fogadni mertünk volna – mármint arra, hogy Margo nem túl nagy segítség a konyhában.)

Yuri Tolochko szerint egyébként Margo sokat káromkodik, ám ennek ellenére gyengéd lelke van. És hogy miként ismerkedtek össze? Megmentette őt egy kétes erkölcsű férfitól. (Ez vajon azt jelenti, hogy a testépítő lopta a szexbabát? Sajnos nem tudjuk…)

Érthető módon sokan támadták a férfit viselkedése miatt – Yuri pedig meg van róla győződve, hogy ez Margóra is kihatott. A szexbabának szerinte komplexusa lett, és csak egy mellnagyobbító műtéttel tudott ismét “önmagára találni” és magabiztossá válni – amit a férfi készséggel ki is fizetett, annak ellenére, hogy a saját bevallása szerint is nagyon sokba került.

Miután pedig megvolt a műtét, megkérte a szexbaba kezét. Az esküvő időpontja még nincs kitűzve – bár, hogy őszinték legyünk, még azt sem értjük pontosan, Margo baba hogy mondott igent…

(borsonline, fotó instagram)

További híreink

Moszkva szerint,Varsónak tudnia kell, mibe kerül “frontállamnak” lenni

Dunai Tibor

Erfurt muszlim polgármester-helyettese: minden német faluban lesz mecset

Avar Álmos

Feloldották a kijárási korlátozásokat Nagy-Britanniában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben