7.4 C
Budapest
2021. március 4., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Elvittelek volna Párizsba

Jakab Péter párizsit evett, hogy jól megmutassa milyen plebejus életet él. Sőt még pirosaranyat is kent rá. 

Ezt a nyilvánvalóan kitervelt, olcsó PR-akiciót aztán a fideszes média és a fideszes trollhadsereg percek alatt szétszedte, mintha az ő politikusaik nem élnének hasonlóan kellemetlen eszközökkel.

Emlékezetes, hogy Jakab Péter az elbukott szerencsi választás  után krumplikirálynak nevezte Orbán Viktort.

Biztos információink nincsenek, de erősen valószínű, hogy a fidesz tényleg osztogatott krumplit szavazatért cserébe. Jakab Péternek azonban nem ez volt a problémája, hanem az, hogy ők kevesebb krumplit tudnak kiosztani Orbán Viktornál. A jobbik elnök megtalálta a megoldást és

parizer-pápaként kívánja kihívni a krumpli-királyt.

A Jobbik állapotát jól mutatja, hogy Jakab segítségére a mérhetetlenül alacsony támogatottságú Párbeszéd társelnökének kellett sietnie.

Jakab Péter látványosan nem ismeri a magyar valóságot, azt hiszi, ha párizsit eszik, akkor elhiszik neki, hogy egy az emberek közül. Tekintve, hogy Jakab Péternek egymillió feletti havi jövedelme van, ez több mint vérlázító. Az átlagos bérből és átlagos fizetésből élő embereket rég alázták meg ennyire a magyar nyilvánosságban.

Már csak egy klasszikus kérdésem maradt: 

Jakab!  Biztos, hogy a jó felét kented te meg?

 

 

 

 

Faragó Dániel – Magyar Jelen

 

További híreink

Irán kész az előfeltétel nélküli fogolycserére az Egyesült Államokkal

Dunai Tibor

Brutálisan emelik a parkolási díjat a DK vezette Újbudán – egyedül a Mi Hazánk tiltakozik

Gabay Dorka

Putyin azonnal megtudná, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben