3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekHumorKiemelt

“Én biztosan nem csábítottam el Molnár Gyulát” – állítja Vadai Ágnes

Az az elképesztő helyzet állt elő, hogy a történelem során talál először minden magyar elhiszi egy DK-s politikus szavait. Ha mégsem, jelezze, aki szerint Vadai Ágnes hazudik, és valóban bájaival(?) csavarta el Molnár Gyula fejét, hogy az az MSZP-t lassan bekebelező DK frakciójába üljön át. 

Vadai elmondta, Molnár Gyula “meg fogja tudni, milyen jó érzés DK-snak lenni”, viszont aki a szaftos részletekre is kíváncsi, az inkább Tóth Bertalant és Karácsony Gergelyt kérdezze.

“DK-snak lenni egy életérzés, szerintem biztosan tapasztalta”

– tette hozzá. Nem tisztázott, miért érezte úgy Vadai, de a félreértések elkerülése véget leszögezte, ő bizony nem dobta be magát annak érdekében, hogy meggyőzze Molnárt a “csodáról”, amit a DK rejteget.

“Én biztosan nem csábítottam el Molnár Gyulát”

– állítja Vadai, s mi fenntartások nélkül elhisszük neki.

“Akar a fene DK-s lenni”

Egy napon két keménymagos balliberális politikussal egyetérteni meglehetősen furcsa érzés. Már pedig ez történt akkor, mikor Vadai után Molnár Gyula is feltűnt az Atv-ben, ahol az “átigazolása” kapcsán kijelentette:

Akar a fene DK-s lenni.

Az Egyenes beszédben arról beszélt, neki vajmi kevés beleszólása volt a dolgokba,

“a pártvezetők kötöttek egy megállapodást”.

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben