20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
Sport

Este Fradi-Újpest meccs lesz a Groupama Arénában

A férfi labdarúgócsapat kedd este még a Barcelona otthonában lépett pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, de szombaton már hazai pályán van jelenése a csapatnak, ugyanis október 24-én az Újpest látogat a Groupama Arénába – tette közzé honlapján a Fradi.

A Újpest elleni derbi a Fehér Bot Napja jegyében telik. Akadálymentesített stadiontúrával és mérkőzéslátogatással várják a látogatókat, szurkolókat.

19.30 FTC-Újpest (Férfi labdarúgás, NB I, Groupama Aréna)

A Barcelona elleni BL-csoportmeccs után rangadó vár 31-szeres bajnok férfi labdarúgókra. Az NB I 8. fordulójában következik a 230. bajnoki derbi az Újpest ellen a Groupama Arénában.

Kötelező a maszk viselése

-Kérjük, minden szurkolónk hozzon magával maszkot, amelyet már a stadionba érkezés előtt, útközben vegyen fel! A maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező – olvasható a Fradi felhívásában.

A klub és a Sportfive Kft. 10 ezer maszkot vásárolt a mérkőzésre, ha valakinek nincs maszkja, annak egyszer használatos maszkot – a készlet erejéig – tudnak biztosítani.

A stadion minden belépési pontján, valamint a belső terekben, összesen 57 ponton lesznek kihelyezve kézfertőtlenítő-adagolók, melyek virucid hatású kézmosó szert tartalmaznak.

Azok a vendégek és dolgozók, akik zárt térbe érkeznek, testhőmérséklet ellenőrzésen esnek át.

A stadion területén folyamatosan fertőtlenítik a kilincseket és a fogantyúkat is.

A belépésnél, a mosdóknál, és a büfék esetében a sorban állásnál 1,5 méter távolságot jelölnek ki, arra kérnek mindenkit, szigorúan tartsák be.

A mosdók esetében korlátozzák az egy időben a helyiségekben tartózkodók létszámát.

Fokozottan felhívják szurkolóink figyelmét, hogy a szombati derbin már zárt és nyílt térben egyaránt kötelező a maszk használata! Aki a szabadtéren is érvényes rendelkezést, a kötelező maszkhasználatot kérésre sem tartja be, azt az FTC biztonsági szolgálata köteles a stadion elhagyására felszólítani. A szabályok a vendégszurkolókra is érvényesek.

A szervezők, a klub azt kéri, saját és mások egészsége védelme érdekében, minden szurkolónk tartsa be az előírásokat!

Parkolás

A mérkőzésre érkező szurkolók ezúttal is igénybe vehetik klub murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A murvás parkoló használatának ára 500 forint.

Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik, a Könyves Kálmán körúton tudja megközelíteni a murvás parkolót, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell – a lenti ábrán látható módon – jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolók.

(Forrás és képek: fradi.hu)

További híreink

Rossi: a mutatott játék miatt szégyellem magam a szurkolók előtt

Irányi Dániel

Marco Rossi üzent a “halálcsoport” elvérzett tagjainak

Irányi Dániel

Tokió 2020 – Vakcina nélkül a 2021-es rendezés sem reális egy professzor szerint

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben