16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Humor Kiemelt

Ez így nagyon hosszú lesz- már megint félrebeszélt Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter és Csárdi Antal ötödik kerületi LMP-s országgyűlési képviselő közös utcafórumot tartott. Az ominózus utcafórumon a baloldal miniszterelnök-jelöltje az országgyűlési képviselő neve elé rakott egy doktori címet, amitől Csárdi szeme szemmel láthatólag kikerekedett – számol be a mandiner.

MZP kampánya már most minden idők legemlékezetesebb bakiparádéját szolgáltatja, így nem is csoda, hogy saját szövetségesei is igyekeznek megzabolázni a hódmezővásárhelyi polgármestert.

Márki Zay azzal nyitotta az évet, hogy a Fidesz gyengülését a járvány kezdete óta elhunyt idősekkel igyekezett alátámasztani, de Jakab Péterrel való kakaskodásának híre is elég gyorsan terjedt.

A mögötte álló pártok lassan kénytelenek az egész ATV stábját leigazolni a csapatába, a balliberális miniszterelnök-jelölt kommunikációja jelenleg Péterfi Judit és Simon András gyámsága alatt áll. Azt még ők sem tudták megakadályozni, hogy MZP saját gyerekeinek osztálykirándulásán érezze magát, így pár nappal ezelőtt TikTok-on is sikerült maradandót alkotnia.

Márki-Zay és a TikTok

 

 

 

További híreink

Félmilliárd forint feletti állami támogatást kap a következő években a Kurultáj

Dunai Tibor

Lépnek a földek elaprózódása ellen

Dunai Tibor

Mintha nem is lenne oltás- többen vannak kórházban a tavaly ilyenkorinál

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen