15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Fegyveres BLM és Antifa csoportok “ellenőrzik” az autósokat Oregonban (videó)

Állig felfegyverkezett szélsőbaloldali, anarchista milíciák özönlötték el az Oregon állambeli Portland utcáit. 

Aligha túlzás kijelenteni, hogy Portland városát immáron a fehérellenes BLM és a szintén fehérgyűlölő Antifa tartja kézben. Az alábbi videón látható, amint állig felfegyverkezett szélsőbaloldaliak és anarchisták feltartóztatják a forgalmat, önkényesen megállítva bárkit, aki nekik nem tetszik. Ráadásul a felvételt a csoport tagjai készítették, ennyire nem tartanak a következményektől. Mit csinál eközben a rendőrség? Nos, ez egy nagyszerű kérdés.

Érdekesség: A videó feltöltője a hozzászólások között kifejtette, hogy az algoritmus nem csak elrejti a videóját, de már több alkalommal is törölte a “Szólásszabadság díjas” Youtube az ilyen és ehhez hasonló videókat, mert “kimerítik a gyűlöletbeszéd fogalmát”. A techóriások valamiért nem szeretnék, hogy az ilyen felvételek tömegekhez jussanak el.

További híreink

Donald Trump: Ismét egy aljas támadás Európa ellen

Irányi Dániel

Hétfőtől vesztegzár alá kerül Temesvár, négy környező községgel együtt

Varga Lilla

Rendszerváltást az oktatási intézményekben! – párbeszédet kezdeményez a Mi Hazánk Ifjai

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen