26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
HírekKülföld

Felgyújtotta betegét a román orvos

Az alábbi történet alapján, még ha köt is valaki utasbiztosítást, nem igazán ajánljuk, hogy bukaresti turistaként kórházba kerüljön… 

Egy 66 éves nőt műtöttek a napokban a bukaresti Floreasca kórházban. A rákbeteg nőt azonban véletlenül rossz fertőtlenítő szerrel kezelték, majd a sebész, Mircea Beuran elektrosebészeti eszközt vett elő, ami lángra lobbantotta a nőt, jelentette be Emanuel Ungureanu, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) parlamenti képviselője.

A nő testének a 40 százaléka megégett, súlyos az állapota. Victor Costache egészségügyi miniszter szombaton vizsgálatot indított, írja a Maszol.ro portál.

Ungureanu képviselő a Facebookon nyilvánosságra hozta, a nővérek nyilatkozatát, amely szerint a tüzet egy vödör vízzel oltották el.

(index.hu nyomán)

További híreink

Szembetűnően emelkedett a panaszmentes fertőzöttek napi esetszáma Kínában

Szabó Norbert

Gyerekrabló bűnbandához jutottak el a mexikói rendőrök egy eltűnt kisgyerek után kutatva

Dunai Tibor

Mi Hazánk- “Azonnal fejezze be a kormány az oltatlanok elleni uszítást!”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben