24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Feljelentették a vármegyés vezetőt egy plakát miatt

– Ha a Háttér Társaság tesz feljelentést, akkor az ügyészség azonnal ugrik, amikor a Soros-szervezetet jelentik fel, akkor folyamatosan eltussolják az ügyet. Tipikus példája ez az eset annak, hogy Magyarországon nem a szexuális devianciák vannak elnyomva, hanem a normalitást képviselő hazafiak. Soros által kimutathatóan és bevallottan támogatott szervezetnek elég egyet füttyentenie és nyomozás indulhat a HVIM társvezetője, Barcsa-Turner Gábor ellen, egy plakát miatt – adja hírül a Szent Korona Rádió.

– 2019. október 23-ára zártkörű, regisztrációhoz kötött eseményt szervezett egy magánterületre Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társvezetője. Az esemény plakátja, már akkor kiverte a balliberálisoknál a biztosítékot, pedig csak egy interaktív, hagyományőrző megemlékezésről volt szó, ahol molotov-koktél dobás, könyvégetés (kommunista röpiratok) és célbalövés (airsofttal kommunisták képeire) mellett fel volt tüntetve, hogy zászlóégetésre is sor kerül. Vörös, uniós és LMBTQP zászlók voltak terítéken, pontosabban csak lettek volna, ha vannak éppen kéznél ilyen rongyok. Mint előre jelezték a szervezők a hisztériára reagálásként, nem biztos, hogy tudnak (akarnak) addigra szerezni egy szivárványos zászlót. Kifejtették már akkor, hogy a hatályos jogszabályoknak minden programpont megfelel – írják.

(Ezért a plakátért indult a nyomozás)

A rendezvény egyébként teljes rendben lezajlott, a szervezők el is felejtették már az egészet, mígnem Barcsa-Turner Gábor néhány napja idézést kapott. Mint fogalmaznak, a rendőrségen tudta meg, hogy a Háttér Társaság feljelentést tett a rendezvény miatt és ugyan most őt tanúként hallgatják ki, de nagy valószínűséggel ő lesz az ügy gyanúsítottja.

Hangsúlyozzák, hogy

jelen esetben a konkrét jogi tényállás az, hogyha nem egy állam, vagy bejegyzett szervezet zászlójáról van szó, akkor annak tényleges elégetése sem valósít meg bűncselekményt, hanem a véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik. A szivárványszínű lobogó nem más, mint egy ideológiának a jelképe. Elégetése egy vélemény kifejtése, nem felhívás semmilyen erőszakra.

További híreink

Olcsón jöhet a német disznóság

Faragó Dániel

Őrizetbe vettek csaknem 100 embert egy berlini tüntetés után

Dunai Tibor

A koronavírus ellen is hatékony egy japán influenzagyógyszer a kínai kormány szerint

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben