34.7 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Felszámolták a kábítószer-kereskedő hálózatot (VIDEÓ)

A hajdú-bihari rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melynek során 20 embert hallgattak ki gyanúsítottként különböző kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy tiszafüredi férfi rendszeresen értékesít különböző kábítószereket. Információ volt arra is, hogy a 36 éves férfi nem egyedül árusította a drogot, hanem több segítője is volt, akikkel közösen, különböző helyeken és más-más személyeknek adták el az anyagot. A nyomozók a férfit és társait összehangolt akcióban 2018. július 11-én a Terrorelhárítási Központ több műveleti egységével, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen tiszafüredi, budapesti, továbbá hajdúszováti helyszíneken fogták el.

Az eljárás során kiderült, hogy S. Lőrinc rendszeres haszonszerzés céljából Cs. Ferenc 38 éves nyírgyulaji, V. Rudolf 25 éves hajdúszováti, V.Gyula 25 éves budapesti, valamint M. Róbert 36 éves tiszafüredi társaival együtt, 2017. év októberétől elfogásáig, az ország több településén végzett kábítószer-kereskedelmi tevékenységet. A bűnszövetség irányítója S. Lőrinc volt, aki gondoskodott a társai által értékesített tiltott szerek beszerzéséről illetve az értékesítés részbeni megszervezéséről.

 

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsítottakkal szemben bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrök az eljárás során további 14 fogyasztót is gyanúsítottként hallgattak ki kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt.

A nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

További híreink

Kampányzárót tartott a Mi Hazánk- idegen érdekek ellen csak egyetlen egy megoldás van vasárnap

Faragó Dániel

Így képzi a kutyakölykeit a rendőrség (Videó)

Szabó Norbert

Otthon is alkalmazható kézműves technikákat tanulhatunk a kárpátaljai Nagyberegi Tájház segítségével

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben