5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Ferencz Gergő a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje

Ferencz Gergő indul a Mi Hazánk Mozgalom színeiben a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokon. A politikus Győr-Moson-Sopron megye 3-as számú választókörzetében fogja felvenni a harcot az Orbán Viktor uram-bátyám rendszerét, valamint a Gyurcsány Ferenc vezette O1G-koalíciót támogató jelöltekkel.

Novák Előd elmondta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely felülvizsgálná és eltörölné a Trianoni békediktátumról szóló törvényt, de egyetlen pártként képviseli az EU-tagságunkról való népszavazás gondolatát is. Ferencz Gergő a csornai központú választókerületben a kapuvári képviselőtestület tagjaként méretteti meg magát.

 

Ferencz Gergő úgy fogalmazott, hogy 

“sokan vagyunk, akik a Jobbik Magyarországért Mozgalomban kezdtük, de elítéljük a Jobbik Gyurcsány Ferencért Mozgalom tevékenységét.”

 

További híreink

Európában csak a nemzeti pártok ellenzik a gyerekek beoltását

Faragó Dániel

Oltásstrómannak kínálkozott fel a Videoton társ-vezérigazgatója – szerinte már januárban jöhetne a negyedik

Faragó Dániel

Több mint 12 ezer fát ültettek el az Országfásítási program keretében

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen