3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

“Fiatalok” késeltek halálra egy 15 éves lányt Louisianában

Egy 14 éves, két 13 éves, és egy 12 éves lány is tagja volt annak a “fiatal” bandának, amelyik élőben közvetítette a Facebookon, ahogy halálra késelnek egy 15 éves fiatalt.

Egy Louisiana állambeli Walmart áruházban késeltek halálra egy 15 éves lányt. Az eset azért is különösen felkavaró, mert a gyilkosok a támadást élőben közvetítették Facebookon és Instagramon. Egy másik szemszögből készült videót a The Sun is közölt.

Sajnos a brit sajtóban is egyre inkább elterjed az a gyakorlat, hogy az elkövetők arcát ki kell takarni (főleg, ha az arcvonások nem éppen európai származásra utalnak – a szerk.)

A hivatalos jelentések szerint szombat este fél 8-kor több fiatal lány között tört ki veszekedés a szupermarketben. Ezt követően a “fiatalkorú lányok” az üzletből ellopott késsel halálos sebet ejtett a 15 éves áldozaton – írta meg a The Sun.

A rendőrségnek a nyomozás során nem volt nehéz dolga, a legtöbb bizonyíték begyűjtéséhez elégnek bizonyult megtekinteniük a gyilkosságról közzétett videót Facebookon, vagy Instagramon.

A nyomozók elfogták a négy elkövetőt, akik közül egy 14 éves, kettő 13 éves, egyikőjük pedig mindössze 12 éves.

A nyomozást vezető rendőr elmondta, a gyilkosság után egy másik videó is felkerült a netre, amiben egyikük – válogatott káromkodások között – azt mondta,

“Ha meghalt, hát meghalt.”

A négy letartóztatott “fiatal” közül egyiküket vádolják csupán gyilkossággal, társai mindössze másodrendű vádlottak.

További híreink

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben