19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Flesch Tamás: „Nem fogják sehol sem beengedni azt a vendéget, akinek nincs igazolványa”

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke igencsak derűlátó a nyári szezonra nézve. Kiemelkedő belföldi forgalomra számít még úgy is, hogy kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezőket várnak. 

“Rengeteg belföldi foglalás érkezett be, ha mindenki eljön és rendelkezik védettségi igazolvánnyal, 80 százalékos kihasználtsággal működhetnek majd a szállodák és a magánszálláshelyek. A jobb helyek már elkeltek” – mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a Blikknek arról, milyen forgalom várható a pünkösdi hétvégén.

Flesch hozzátette, a visszajelzések alapján telt házra számít mindenhol, a tavalyi évet meghaladó lesz az eltöltött vendégéjszakák száma. (Ez utóbbi állításával mondjuk nem tette túl magasra a mércét, ismerve a tavalyi év körülményeit – a szerk.)

Arra a kérdésre, hogy mi lesz azzal, akinek nem érkezett meg időben a védettségi igazolványa, röviden az volt a válasz, hogy az megszívta.

Flesch ugyanis leszögezte:

Nem fogják sehol sem beengedni azt a vendéget, akinek nincs igazolványa. Kivételt tehát senkivel sem tehetünk.

Bár, nagylelkűen felajánlotta, aki nem kapta meg időben az igazolványát és nem tud elmenni a lefoglalt szállodába, az visszakaphatja az előleget. Milyen kedves gesztus…

Fotó: MTI

További híreink

Tovább gyengül a forint

Avar Álmos

Feltárták Hunyadi Mátyás fiának és unokájának sírját

Varga Lilla

Szingapúrban engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina alkalmazását

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen