36.3 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Fogyatékkal élő kislányt zaklatott egy borsodi férfi, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy 65 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, mert zaklatott egy fogyatékkal élő kislányt – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Az egyik borsodi kistelepülésen lakó férfit – mint már többször korábban – tavaly februárban megkérték, vigyázzon a gyerekeikre, a mentális és testi fogyatékosságban szenvedő tizenkét éves lányra és négyéves öccsére.

A lány – aki állandó gondozást igényel, a bántalmazás elhárítására alkalmatlan – bepelenkázva feküdt az ágyon, a kisfiú pedig ugyanabban a szobában játszott. A vádlott odaült a kislány ágyára, és “a sérelmére szexuális cselekményt végzett” – közölték.

A ház másik lakrészében lakó férfi felfigyelt a vádlott által kiadott hangokra. Benézett a kulcslyukon, meglátta, mi történik, ezért berúgta az ajtót és a vádlottat kikergette a szobából.

Az ügyészség a büntetett előéletű, letartóztatásban lévő vádlottra fegyházbüntetés kiszabását kérte, és kezdeményezte, hogy a bíróság tiltsa el minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől, amely tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelésével, felügyeletével, gondozásával kapcsolatos.

 

 

 

 

 

 

 

(fotó:femina.hu)

További híreink

21 kiló heroinnal fogták meg

Kiss Albert

Hat határsértőt és egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök

Varga Lilla

A gyalázatos és tiltott kutyaviadalnak a rendőrsége vetett véget Nyíregyházán

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben