0.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Fordulat: január 25-én Jakab Péter mégis elindul a Jobbik elnöki posztjáért

A Jobbik január 25-én tartja tisztújító kongresszusát. Az elnöki tisztségért elindulok. A csapatom készen áll, hogy a Jobbik megújításával Magyarországot is megújítsuk. Igazi néppártként minden magyar szolgálatában. Számítunk rátok, számíthattok ránk! – írta Jakab a legnagyobb közösségi oldalon.

Mint ismert, a neoliberális (új)Jobbik még október végén közölte, hogy jövő tavaszra halasztja tisztújító kongresszusát. Akkor azt tudatták, hogy a párt országos választmányi ülésén a küldöttek nem támogatták az újonnan megválasztandó elnökség mandátumának meghosszabbítását két és fél évre. A hosszabbítást Jakab kérte, ehhez az alapszabály-módosításhoz kötötte a jelöltség elvállalását, így visszalépett az elnökjelöltségtől. Jakab akkor annyival kommentálta a döntést a Facebookon:

„ELFOGADOM A JOBBIK ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNYÁNAK DÖNTÉSÉT, NEM LESZEK A PÁRT ELNÖKE”.

Hát, most mégis.

Várjuk Varga-Damm Andrea reakcióját…

Forrás: vadhajtások nyomán

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Jakab alig tudott hazamenni a diáktüntetésről – feltartották a követői

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben